Εάν το ψάρι δεν αποθηκευτεί σε σωστές συνθήκες και θερμοκρασίες τότε μια τοξίνη σχηματίζεται που ονομάζεται ισταμίνη.
Όταν έχει σχηματιστεί η ισταμίνη το μαγείρεμα, η κατάψυξη ή η κονσερβοποίηση δεν μπορούν να την καταστρέψουν. Για αυτό τον λόγο είναι απαραίτητη η σωστή αποθήκευση και ανάλυση προτού το ψάρι περάσει στον καταναλωτή.
..δείτε αναλυτική περιγραφή παρακάτω.
Τιμή WEB:📞
Καλέστε μας για διαθεσιμότητα.
Περιγραφή
Νομοθεσία
Δειγματοληψία
Στην τιμή συμπεριλαμβάνoνται το ΦΠΑ και η μεταφορά του δείγματος με κούριερ μέχρι το χημείο (έως 2 κιλά).